Det är dags att tänka efter!

Från och med nu, byter jag blogg tilll walkingthewayhome.blogg.se som jag delar med min käraste Isabelle. Hejs.


Lillefot och hemligheten på saurusberget.

Jag och min kära vän Isabelle har fått en liten busig idé! Bara så ni är förbereda på det..
Idag har det varit kalas här i huset (dock inte mitt), så det har varit fullt ös med andra ord! Men jag trivs bra bland folk så allt funkade galant. Ikväll, alltså nu, ska jag dra igång lite gamla mysiga disneyklassiker! Ha det fint.

Vindarna vänder oss åt samma håll.

Åh jag är så glad. Allt faller på plats, har fina vänner, fin familj, skolan går bra och jag får bara bra nyheter från alla håll och kanter. Nu ska jag och mina fina, underbara klass gå Luciatåg! Mysig fredagkväll.


Detta mörker och denna kyla.


Bild i repris, men glömde ju tuvärr kamerasladden hos mamma..

Finns inget finare än att komma hem från detta mörker och denna kyla och göra varm choklad med vispgrädde och marshmellows, kliva in i dom mjuka, varma tofflorna, dra på sig mjukiskläder och krypa ner i soffan framför teven. Ha en fin kväll!

Vem du än är, var du än är.


Idag var det en fin dag, lunchen var riktigt mysig. Vi tjejor satt och diskuterade olika stilar och vad egentligen orldet normal betyder.. Det får en verkligen att fundera lite!
Hur var eran dag, fina människor?


Att en så nära, kan vara så långt borta.



Detta sysslar jag med för tillfället! Ett bra slut på en helg med andra ord.

Det fina vintermörkret.



Dessa fina blusar köpte jag i den fina sekondhand affären Ester! Nu ska jag rita lite och kolla lite på franskan.
Au revoir


Jumping jack flash.


Här får ni en liten sneakpeak på vad jag och Isabelle busar med!

Som om tiden stått still.




Idag ska jag och Isabelle träffas på torget och strosa runt lite, blandannat ska vi till lite treviliga secondhand affärer så som Ester och Myrorna. Ha en fin fredag!

Hej mitt vinterland, nu är jag är!



Jag gillar faktiskt vintern, om man bortser från kylan. Men enligt mig är det den tiden på året som man bara kan vara barn igen. Att bygga snögrottor, åka pulka i backen och ha snöbollskrig är något jag aldrig växer ifrån, för det är ju en del av vintern.

1 december!



Nyponsoppa! Så himmlans gott.
 Igår sa dom på radion att om man tänker på något man gillar när man vaknar blir dagen så mycket bättre, och det stämde! Jag kände hur positiv jag var från dagens början till slut. Så dagen var allmänt fin, hur var eran dag fina läsare?

RSS 2.0