Fina dag!


Åh vad jag älskar sockar! Önskar mig massvis i julklapp. Idag följde Amanda med mig hem och vi hade det fint som vanligt. Nu ska jag koka te och njuta av det i soffan med min fina familj. Ha en fin kväll!

Det finns i oss alla.



Igår - invigde jag min väska för första gången, gick luciatåg, såg en kille svimma från 1 metershöjd, hade snöbollskrig, drack tonvis med te, såg massor med avsnitt av cougar, firade mig i efterskott hos mormor och somnade med ett leende på läpparna. Ha en fin måndag!

Första advent!

Nu far jag iväg på luciakonsert! Önska mig lycka till.
Kommer hem runt 7 skulle jag tro, så vi hörs då.


Fina skatter direkt in i garderoben!





Idag gick jag en sväng på stan och hittade dessa skatter, allt på sekond hand! En fin portfölj för en hundralapp, en halsduk för 15kr och en liten väska för 20! Nöjd.

You spin my head right round.

Nu far jag iväg till min pappa och firar mig en gång till! Kan aldrig få för mycket av paket och uppvaktning.


Fina bilder!

I left my heart in San Francisco




Igår mumsade vi i oss den fina tårtan och jag bar min skjorta från Monki!

Och idag hade jag detta på mig!

En fin dag.

Min dag var kanon! Träffade underbara vänner och familj, fick underbara presenter, åt otroligt god tårta och mådde allmänt bra helt enkelt. Isabelle åkte hem för ett tag sedan, att man alltid ska få samma fina känsla av att träffa henne.. efter 10 år. Det är helt fantasktiskt!
Oj.. sängen kallar!


GRATTIS SARA!

Åhh, grattis min stora ficka! Önskar dig allt gått på din speciella dag. Hoppas att du har det underbart och att alla är snälla och grattar dig som 17on! Ses ikväll! PUSS!!!


Finaste vännen, på finaste dagen (Även om det är lite grått ute)
//Isabelle

Hurra, Hurra på min stora da'


Idag fyller jag år! Hela 15 år. Ska fira mig idag, imorrn och även på torsdag, så blir nog en ganska dålig bloggare för ett litet tag..

Lycka - Oskar Linnros!




Var ju och såg Oskar Linnros i fredags och finns inga ord för konserten.. Helt tagen är jag!
 Det var såsåså bra och jag vill inget annat än dit igen! Han är kärlek, han är lycka, han är Oskar Linnros!

Ingen vanlig dag.


Hurra hurra på min bästaväns födelseda'.
Denna helg har varit full av roliga äventyr och jag känner mig helt urmattad. Men istället för att åka hem och slumra till så sitter jag här med födelsedagsbarnet och busar! Blir foton och mer detaljer imorgon för nu ska jag spendera min dyrbara tid med min raring!


Från och med du!

Ojoj.. dålig uppdatering! Men jag har varit hos min pappa och vi har inte hunnit fixa ording ännu så jag har inte kunnat blogga ... Idag klockan 20.00 ska jag fara till lokomotivet här i Eskilstuna och kolla på Oskar Linnros konsert! Jag ska dit med nästan alla brudar i klassen och det kommer bli kalas!
Imorgon kl. 10.06 går tåget mot Mariefred där jag och några fler ska spendera våran helg. Berättar mer vad som händer där osv efter helgen! Sug på den karamellen ni...

Har även fått lite kommentarer angående denna skorta! Och den har jag köpt på en sekondhand affär här i Eskilstuna som heter röda korset!


Adjöss!

Underbar och älskad av alla.









Sånt där klistrar upp ett leende på mina läppar, det gör min dag!
Nu ska jag måla mitt rum, brunt.


Du är du och jag är jag.





Idag blev det en fotodag med Isabelle, alltid lika mysigt! Nu ska vi äta hemmagjord pizza.

And i wonder if i ever crossed your mind.

Hej på er där ute! Vill börja med är dissa snön och all denna kyla.. Jag är inget fan av denna årstid överhuvudtaget, förutom min födelsedag som är om 11 dagar kanske..! Iallafall, idag efter skolan köpte jag mig en finfin skjorta som det senare kommer bild på, men min kamera är död och hittar inte laddaren så det får komma sen helt enkelt. Ha en bra fredag!

Och för tillfället älskar jag denna låt!


Hittat det jag letat efter.

Hejhej och förlåtförlåt! Jag har inte haft tillgång till internet på senaste tiden så har inte blivit någe bloggande. Sitter just nu hos min lilla Isabelle och myser!


Du kom och du gick.


Sötnötarna från One Direction! Håll utkik efter han längst ner till vänster i vit t-shirt (Zain). Världens sötaste, eller vad säger du Isabelle?

The first cut is the deepest.






Så där såg dagen ut igår när jag var barnvakt åt denna skitunge! Riktigt mysigt var det.
Nu ska jag baka faktiskt!

Like a rolling stone!

Godmorgon på er där ute! Jag tänkte sticka ner till stan nu för att fika med gästerna som är här och min mamma! Men först får ni lite bilder från gårdagen.


Vi hittade världens gulligaste namn på en affär men världens finaste djur!

Och efter ett lååångt tags letande fann vi äntligen..

Beyond retro! Där hittade jag lite skatter blandannat..


Två fina stickade tröjor till vintern och..

En otroligt söt basker!

I denna affär, WEEKDAY hittade jag..

Denna söta tygpåse!

Och i monki hittade jag..

Denna jeansjacka till våren!
Adjö på er!

You are what you create.

Hemma igen från en otroligt mysig dag i Stockholm med Isabelle! Fyndade rätt så mycket fina plagg som senare kommer upp på bloggen. Men nu har vi gäster här hemma så ska umgås lite med dom. Ha en bra torsdags kväll, kära ni!

We loved it, it was incredible!






Som ni märker så har jag och Isabelle varit ute och fotat idag. Men tyvärr blev inte bilderna så bra som vi hade tänkt oss, det regnade, blåste och var otroligt kallt så det fick bli det de blev helt enkelt. Men, åh vad jag älskar den sista bilden!
Imorgon kl 8.00 sitter jag och Isabelle på tåget mot Stockholm, förhoppningsvis får vi med oss massor med kläder hem.


Love at first sight..

Tusan också då.. Känner att jag börjar bli en aning förskyld, hade inte planerat det direkt eftersom denna vecka skulle bli kanon. Får hoppas på att det bara är en liten förskylning!
Klockan halv sju ikväll befinner jag mig på en buss mot torget. Ska kolla på Isabelles träning och sedan åka med henne hem. Blir nog dyng mycke bilder på bloggen imorrn.


Dessa sockar hänger absolut med på mina fossingar!


Standing in the rain, dealing with the pain..


http://wihau.devote.se/
Länkar en tävling som jag är med i, gå med du också!

Your love is loaded!


Vaknade upp för en stund sedan och är riktigt laddad inför dagen, den tillbringas nämeligen med denna underbara unge på bilden! Vi ska strosa runt lite på torget och sedan åka hem till någon av oss och ta bilder utav bara 1000!
Åh, jag älskar höstlov

RSS 2.0